Op de foto gezet?

Op de foto gezet?

CommerciŽle talenten verdienen meer!

CommerciŽle talenten verdienen meer!

Ambieer jij een carriere in de sales?

Ambieer jij een carriere in de sales?

Ben jij op zoek naar een gezellige bijbaan?

Ben jij op zoek naar een gezellige bijbaan?

Zelf bepalen wanneer je wilt werken!

Zelf bepalen wanneer je wilt werken!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe oud moet je zijn om voor Direct Impulse te werken?

Om bij Direct Impulse te kunnen werken moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Welke eisen stelt Direct Impulse aan haar personeel?

Wij verwachten dat je commercieel bent ingesteld en dat je enthousiast bent over de producten en bedrijven die je promoot. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. En wij verwachten dat je assertief bent, zodat je niet bang bent om mensen aan te spreken.

Waar vinden de promotieacties plaats?

Direct Impulse is een landelijk opererend promotiebureau. Dit betekent dat we overal in Nederland actief zijn. We zullen er wel naar streven om je zo dicht mogelijk bij je woonplaats in te plannen. Het is tevens mogelijk om in het weekend bijvoorbeeld in een andere plaats te werken dan doordeweeks.

Wat zijn de verdiensten?

Bij promotieacties en enqueteren verdien je een goed basis salaris. Bij onze direct sales acties kan je bovendien rekenen op flinke bonussen. Ons motto is niet voor niets: ďCommerciŽle talenten verdienen meer!Ē

Hebben jullie nog mensen nodig?

Ja! Direct Impulse is momenteel op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen. Wij bieden zowel mogelijkheden voor studenten als voor fulltime medewerkers. Schrijf je dus snel bij ons in via het online inschrijfformulier op onze website.

Kan ik samen met een vriend of vriendin werken?

Ja, dat is vaak mogelijk. Voor bijna al onze acties werk je in teamverband, daarbij is het vaak mogelijk om met vrienden en vriendinnen te werken.

Wat moet ik doen wanneer ik voor het eerst voor Direct Impulse wil gaan werken?

Schrijf je in via het online inschrijfformulier op onze website. Vervolgens zal je telefonisch worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Wanneer dit kennismakingsgesprek positief verloopt, zullen wij je uitnodigen voor een training van ťťn van onze klanten. Na een geslaagde training mag je aan de slag in onze promotieteams of voor een individueel project!

Hoe en wanneer krijg ik uitbetaald?

Direct Impulse verwerkt je werkuren automatisch in haar administratie. Je salaris staat rond de 21e van de volgende maand op je rekening. Reiskosten kan je declareren via ons declaratieformulier. Hieraan niet je al je bonnetjes, trein- en buskaartjes. Dit declaratieformulier stuur je voor de 5e van de maand naar kantoor. Voorbeeld: Je werkt van 1 maart tot 31 maart. Dan ontvang je automatisch al je uren van de maand maart rond 21 april op je rekening.

Ik heb nog veel meer vragen!

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij bereikbaar van 9.00 uur tot 18.00 uur. Bel ons gerust op! Ons telefoonnummer is 020-6820720.

linkpartners | sitemap | voorwaarden | woordenlijst